Rafting Tara

280x170 rafting

Pozdrav dragi prijatelji, ljubitelji prirode!

Ovim putem Kamp Highlander vas informiše da nova raftinga sezona počinje uskoro i da je sad najbolji trenutak da rezervišete odmor! Svi oni koji rezervišu kod nas prije početka sezone mogu da dobiju popust na sve aranžmane. Takodje svi aranžmani se mogu praviti po Vasim željama i interesovanju.
Bilo da žеlitе da doživite rafting na rijeci Tari, posjetite planinu Maglić, Trnovačko jezero, ili da posjetite najdublju prašumu u Evropi – Perućicu, sa izuzetnim vodopadom Skakavcem ( 72m visok ), planinu Zelengoru ili možda da posjetite Nacionani park Durmitor, mi smo spremni.
Za koju god avanturu da se odlučite, dovoljno je samo da posjetite naš sajt www.highlandertim.com i izaberite najbolji aranžman za Vas, Vašu porodicu, prijatelje i sve one koji koji žele da se opuste u prirodi i napune baterije. Nudimo isključivo domaću hranu, domaći hljeb i vrući uštipci, pršuta, mlada teletina ili jagnjetina ispod sača, teleća čorba, riba pastrmka,kajmak, pita ispod sača sir, med, i jos mnogo toga. Naglašavamo da ste uvijek dobrodošli u našu predivnu prirodu, jer nismo sebični i želimo je podijeliti sa Vama!!! Posebne ponude i niže cijene nudimo za planinare, studente i veće grupe. Više o nama možete da vidite na našoj web stranici www.highlandertim.com ili na facebook www.facebook.com/HighlanderRaftingTara?ref=hl

Možete nas kontaktirati na broj telefona + 387 65 475 201 ili putem mejla highlandertim@hotmail.com Izbor je vaš

Čekamo Vas i vidimo se uskoro!

TOP