Apartman 1 LUX

Apartman sa galerijom i sa dva francuska ležaja, pa je iz tog razloga predviđen za veće porodice. Drugi je po kvadraturi (posle VIP-a).

U dnevnom boravaku se nalazi dvosed (ne razvlači se), fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, toaletni stočic, kao i opremljena kuhinja (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima).

U spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski ležaj, na galeriji drugi francuski ležaj i trosed na razvlacenje. U kupatilu je tuš kabina.

Na galeriji nema prozora. Iz dnevnog boravka do galerije vodi 11 stepenika.

TOP

OBAVEŠTENJE POVODOM KORONA VIRUSA

 

Dragi gosti,

Zbog povećanja rizika i širenje korona virusa, preduzimamo korake da zaštitimo naše zaposlene i goste. Sledimo savete lokalnih zdravstvenih vlasti i od utorka (17.3.2020.)  Klub Satelit neće raditi do daljnjeg, shodno vanrednom stanju.

Call centar radi od kuće, za sve dodatne informacije vezano za rad objekta, kao i za rezervacije za leto 2020.  po firstminute uslovima, pozovite nas na broj telefona: +381 63 333 443.

Plan KLUBA SATELIT u vezi sa COVID-19:

Ulazimo u nepoznati period koji će zasigurno biti pun pitanja i nedoumica, ali mi Vas svejedno pozivamo da ostanete mirni, pozitivni i da nam što pre dođete u goste na svež vazduh, dobru hranu i uživate u lepotama Zlatibora.

Informisaćemo Vas o svim promenama.

 

Ostanite zdravi!

Vaš KLUB SATELIT

Dobrodošli na nas sajt! Da bi stranicu mogli da Vam prikažemo na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića